FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Nu we er toch echt niet meer onderuit kunnen dat de coronacrisis een zaak van lange adem is, is het een goed moment om nog eens kritisch naar uw thuiswerksituatie te kijken. Met een thuiswerkpakket kunt u in één keer klaar zijn. Bij Paagman helpen we werkgevers en werknemers graag bij het maken van de juiste keuze!

Thuiswerkoplossingen: haal de gemakken van kantoor in huis!

Net als op kantoor is het thuis belangrijk om met goed meubilair te werken en uw werkhouding regelmatig af te wisselen. Zo voorkomen we rugklachten en andere problemen op de korte én lange duur. Dat kan prima met de thuiswerkoplossingen die Paagman biedt. Wij bieden een ruime keuze aan bureaus: deze modellen zijn zowel eenvoudig handmatig (zonder extra gereedschap) als volledig elektrisch (flexibele zit/sta-oplossing) in hoogte in te stellen. Bij de zit/sta-varianten kunt u tevens kiezen uit de HomeFit©, een zeer compacte oplossing die in elk interieur past en bijna geen ruimte in beslag neemt.

Paagman helpt u graag!

Kies uit één van onze thuiswerkpakketten of vraag om een advies op maat. Paagman biedt u een volledige oplossing, geleverd tot in uw huis- of werkkamer. Dit betekent dat we uw thuiswerkpakket voor u uitpakken en het verpakkingsmateriaal weer meenemen. We zetten uw bestelde producten op de door u gewenste plek en gaan pas weg als de werkplek helemaal naar uw zin is geïnstalleerd. Beloofd.

Basis

Thuiswerkpakket Basis bestaat uit
- een Interstuhl bureaustoel model 3462
- een Nice Price Office Bureautafel met afmeting 120 x 80 cm of 160 x 80 cm
Bekijk hier de pakketten

Ergo

Thuiswerkpakket Ergo bestaat uit
- een Interstuhl bureaustoel model 3462
- een Nice Price Office elektrische ZIT/STA Bureautafel met afmeting 120 x 80 cm of 160 x 80 cm
Bekijk hier de pakketten

HomeFit©

Een er­go­no­misch zit/sta-bu­reau met het for­maat van een schoe­nen­kast­je en in de kleur van uw in­rich­ting! Meer informatie over de HomeFit©

Wat kan Paagman nog meer voor u doen?

Wij hebben de handen ineengeslagen met IT dienstverlener Versimpelit en alle hierboven genoemde facetten in één thuiswerkchecklist ondergebracht. Het is heel belangrijk dat u thuis niet alleen gezond, maar ook veilig kunt werken. Een goede werkplek, hardware en de mogelijkheid om cyber veilig te werken zijn aspecten die hierin extra aandacht verdienen. Dit houdt in dat u beschikt over een ergonomisch ingerichte werkplek; uw computer een stabiele en beveiligde internetverbinding heeft en dat u eventueel de mogelijkheid heeft tot cloud telefonie; dat er goed is nagedacht over de werkstructuur om volgens de cyber-richtlijnen veilig te werken. Zo kunt u in één oogopslag zien of u elke dag gemotiveerd, geconcentreerd en met de juiste faciliteiten aan uw werkdag kunt starten of dat u nog extra voorzieningen nodig heeft. Onze samenwerking betekent een compleet aanbod bestaande uit passend meubilair naar keuze, veilig/betrouwbaar en stabiel internet en ergonomisch advies. Met als doel dat u thuis net zo gezond en veilig kunt werken als op kantoor.

Thuiswerkchecklist: wat bieden Paagman en Versimpelit?
1. Fysieke werkplek (bureau, stoel, lamp, ergonomische accessoires...)
2. Computer (laptop, PC), passend abonnement type bij provider, de verbinding (gedraad of WiFi), cloudopslag en VoIP telefonie
3. Cyber veilig werken: het proces en de procedure van inlog, opslaan en afsluiten, incl. VPN -verbinding
4. Ergonomisch advies over de beste positie van de werkplek in huis, het optimaal instellen van de werktafel en de bureaustoel en de juiste opstelling van beeldscherm(en), toetsenbord en muis door individuele instructies en/of het opzetten van een voorlichtingsprogramma ‘de gezonde thuiswerkplek’
5. Onderhoud van de hard- en software (werkplek, ICT, ergonomie en security)

Wilt u aanvullende diensten zoals aanleg van beveiligde wifi en/of bedrade netwerken, levering van hardware of persoonlijk ergonomisch advies? Wij helpen u graag! Via ons centrale telefoonnummer (088-338 38 38) kunt u onze productspecialisten om aanvullend advies vragen.

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...