FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
30 september - vestiging FRED

Tijn Touber

Tijn Touber
Tijn Touber
Lezing en signeren
Woensdag 30 september 19:00 uur
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden
Woensdag 30 september 2015 is Tijn Touber om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Naar aanleiding van zijn nieuwe boek Heimwee naar het Paradijs geeft hij een inspirerende lezing en na afloop signeert hij.

Heimwee naar het Paradijs
Een fascinerende speurtocht naar de oorsprong van het bestaan. Waar Tijn Touber Spoedcursus verlichting op de oosterse spiritualiteit baseerde, richt hij nu zijn blik op de Egyptische en Europese spiritualiteit. Hij neemt ons mee op zoek naar het verleden: wie zijn we en waar komen we vandaan?
Van zijn boeken zijn al meer dan 55.000 exemplaren verkocht.

Tijn Touber leefde veertien jaar als yogi in hartje Amsterdam en staat erom bekend oude wijsheden te kunnen vertalen naar alledaagse, geleefde verlichting. Na het schrijven van zijn bestseller Spoedcursus Verlichting ging Tijn wederom op reis, naar onder meer Egypte, Amerika en Engeland, vol vragen over wie wij zijn, waar we vandaan komen, waarnaar we op weg zijn en hoe we daar komen. Het resultaat is Heimwee naar het Paradijs, een fascinerende speurtocht naar de oorsprong van het bestaan.
Als je het verleden kent, kun je je toekomst creëren. Na de vier stappen die Tijn al eerder beschreef (lichaam, geest, hart en ziel) volgen nu de laatste drie stappen: het genie, de engel en de god-mens. De initiaties, inzichten en oefeningen in dit boek zijn even oud als tijdloos en een springplank naar een schitterende toekomst – voor jou en voor ons allemaal.
Heimwee naar het Paradijs verschijnt 10 september 2015.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...