FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
4 februari

Tim Hofman

Tim Hofman
Tim Hofman
Lezing en signeren
Zaterdag 4 februari 2017 16:00 uur
Paagman vestiging Centrum
Toegang gratis, graag aanmelden
Zaterdag 4 februari is Tim Hofman om 16:00 uur te gast bij Paagan vestiging Centrum, Lange Poten 41. Naar aanleiding van zijn poëziedebuut Gedichten van de broer van Roos  vertelt hij over zijn boek en leest hij voor.

Je kent Tim Hofman waarschijnlijk als presentator van programma’s als Je Zal Het Maar Hebben of #BOOS, de documentaires van Spuiten & Slikken op Reis of anders als winnaar van Wie Is De Mol? 2016. Maar, zoals hij zelf zegt, televisie overkwam hem gewoon, zijn eigenlijke passie is altijd de rijmkunst geweest: het lezen, maar vooral toch het schrijven ervan. En dat blijkt, want sinds zijn veertiende schrijft Tim al gedichten.

Nu, veertien jaar later, is daar eindelijk een gebonden werk. Variërend van rijmpjes geschreven op de grap, tot heel technische stukken – maar gerust ook bijna lyrische gedichten die strak op rijm over liefde, de maatschappij of de dood gaan – neemt hij je aan de hand mee zijn hoofd in. Soms light verse, soms klassiek. Soms makkelijk, soms een puzzel. Soms zwaar, soms licht. Maar elke keer raakt het iets. Een beetje om te lachen, een beetje om te huilen

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...