FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
25 januari

Tomas Ross

Tomas Ross
Tomas Ross
Boekpresentatie
Donderdag 25 jan 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden
Tomas Ross is donderdagavond 25 januari om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Hij zal zijn nieuwe boek Het verdriet van Wilhelmina presenteren. Volkskrant-columnist Jean-Pierre Geelen zal de avond als moderator aanwezig zijn. Tijdens de avond zal Tomas Ross historische foto's vertonen en aansluitend zal hij signeren.


Het verdriet van Wilhelmina
Koningin Wilhelmina moet, tot haar wanhoop, instemmen met een geheim verzoek van Winston Churchill. Dit gebeurt in november 1941 en hierdoor zal de oorlog ineens een andere wending krijgen. Acht jaar later vecht Nederland een eigen oorlog in Nederlands-Indie. Arnie Springer, voormalig inlichtingenofficier, hoort dat zijn oude liefde op Java is verdwenen. Hij onderneemt een gevaarlijke zoektocht om haar te vinden. Een hoop drama en intrige, waarin alles in verband lijkt te zijn met de geheime pact van de koningin en Churchill.

Tomas Ross
Ross (1944) is auteur en scenarist. In 1979 debuteerde hij als schrijver onder de naam Willem Hogendoorn. Daarna volgden vele boeken onder de pseudoniem Tomas Ross. Tomas Ross is voornamelijk bekend geworden door zijn misdaadromans in het genre faction (deels fictie, deels realiteit), de boeken zijn altijd op waarheid gebaseerd.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...