FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
19 januari

Tomas Ross

Tomas Ross
Tomas Ross
Boekpresentatie
Donderdag 19 januari, 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 19 januari presenteert Tomas Ross om 19:00 uur zijn nieuwe boek De onderkoning van Indië bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Met veel fotomateriaal vertelt Tomas Ross over zijn bijzondere roman.

De onderkoning van Indië
Voorjaar 1947. In Nederland en Batavia worden in het diepste geheim plannen ontwikkeld om Nederlands-Indië te behouden, terwijl de roep om militair ingrijpen steeds groter wordt.
Vanuit Batavia arriveert in Amsterdam de Nederlandse communist Henry Weber met een fortuin aan gestolen juwelen. Zijn missie: de plannen van het kabinet achterhalen en doorspelen aan Indonesische vrijheidsstrijders. Samen met de Indische danseres Asmara weet hij in een beruchte nachtclub een vertrouweling van prins Bernhard te chanteren. In Scheveningen krijgt Arnie Springer na een optreden bezoek van een oude bekende, die hem een mysterieuze opname laat horen. Al snel raakt Springer verstrikt in een schimmenspel van politieke en militaire belangen, en is zijn half-Indische afkomst een gevaar voor zijn eigen leven
Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...