FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
8 maart

Tony Crabbe

Tony Crabbe
Tony Crabbe
lezing en signeren
Dinsdag 8 maart 19:00 uur
Paagman vestiging Fred; Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Dinsdag 8 maart is Tony Crabbe om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred.  In het kader van zijn nieuwe boek Nooit meer te druk zal hij een lezing geven en aansluitend signeren. 

Nooit meer te druk
We hebben het te druk. Onze inboxen en to-dolijsten puilen uit, er zijn te veel afspraken, te veel informatie, te veel onzekerheid en burn-out is de grootste bedreiging op de werkvloer. We proberen tevergeefs alles gedaan te krijgen en blijven zitten met het gevoel dat we tekortschieten in ons werk, ons sociale leven, als partner en als ouder.
Nooit meer te druk is geen timemanagementboek, maar een praktisch boek dat helpt bij het maken van keuzes. Het biedt oplossingen om meer controle over je leven te krijgen, met gerichte aandacht op de dingen die je doet.

Tony Crabbe
Tony Crabbe is (bedrijfs) psycholoog en werkt als consultant voor onder meer Microsoft en Disney. Hij is verbonden aan de Universiteit van Londen en woont met zijn vrouw en drie kinderen in Spanje. Hij schreef dit boek omdat het te druk kreeg in zijn eigen leven.

Artikel NRC

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Tony Crabbe
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...