FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
29 september - Delft

Tosca Menten

Tosca Menten
Tosca Menten
Persconferentie
Zaterdag 29 september 2018 14:00 uur
Paagman vestiging Delft
Leeftijdsindicatie: vanaf 7 jaar
Toegang gratis, graag aanmelden

Maashi! Dummie de Mummie viert dit jaar zijn tiende verjaardag! Op 29 september komt auteur Tosca Menten ter ere van het tiende deel Dummie de mummie en de schat van Sohorro om 14:00 uur naar Paagman vestiging Delft, Choorstraat 1. Tosca Menten geeft een heuse persconferentie waarbij jullie de journalist zijn! Natuurlijk zal Tosca ook een handtekening in haar boek zetten en is er een mogelijkheid om met haar op de foto te gaan.

Een persconferentie is een bijeenkomst waar journalisten over een bepaald onderwerp vragen kunnen stellen. Tijdens de persconferentie met Tosca Menten zijn de kinderen, jij dus, de journalist en kunnen alle vragen over Dummie de Mummie worden gesteld. Bedenk dus wat jij altijd al van Dummie hebt willen weten en wie weet mag jij hem zelf stellen!

Dummie de Mummie 10 jaar!
Zon, zee en relaxte muziek? Maashi! Dummie en Goos zijn op Jamaica! Het eiland is prachtig en ze mogen ook nog eens meedoen met een piratenspel rond een geheime schatkist. Maar Dummie wil liever een eigen schat. Hij graaft de ene kuil na de andere, maar vindt niks. Dan stuiten Dummie en Goos per ongeluk op een eeuwenoude schatkaart. Plotseling is Dummie niet meer te houden... Hij moet en zal die schat vinden!
Goos trok het broze papier voorzichtig los en vouwde het open. Er stonden rotsen op en golfjes, en stippellijntjes en getalletjes.
'Het is een landkaart,' zei hij verbaasd.
'Gheef ghier,' zei Dummie. Hij pakte het papier en hield het voor zijn gezicht. 'Maashi! jubelde hij. 'Is niet landkaart, Ghoos, deze is schatkaart!'

In het tiende deel van de uiterst succesvolle kinderboekenserie gaan Dummie, Goos, en Klaas op reis naar het reggae-eiland Jamaica. Tosca ging speciaal voor dit boek op onderzoek uit op dit Caribische eiland en kwam terug met een prachtig, bijzonder en indringend decor voor een verhaal over Egyptisch goud, eeuwenoude plantagegeheim en een echte piratenschat. Als altijd spannend, hilarisch en ontroerend tegelijk.


 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...