FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Zien we jou bij Turning Pages #3?

Het Turning Pages TikTok event in Paagman Westfield Mall of the Netherlands behoeft bijna geen introductie meer... tijdens dit mini-festival in de grootste shopping mall van Nederland openen we onze winkeldeuren exclusief voor jou en ontmoet je je favoriete auteurs, word je bedolven onder stapelkortingen, spreek je af met andere lezers en de Paagman Pageturners, inspireer je en raak je geïnspireerd.

Zaterdag 2 september 2023 is alweer de derde editie van het Turning Pages TikTok event bij Paagman in de Westfield Mall of the Netherlands. Naast de vaste en vertrouwde ingrediënten, hebben we weer de nodige nieuwe verrassingen in petto!

Francine Oomen is terug (van nooit weggeweest)!

Francine Oomen (1960) is een Nederlands schrijfster, illustratrice en ontwerpster. Haar grote succes was de Hoe overleef ik-reeks. Oomen schreef iets meer dan tien boeken over het personage Rosa. In de boeken worden allerlei actuele zaken waar tieners tegenaan lopen behandeld, zoals onzekerheid, seksuele diversiteit, stress en de multiculturele samenleving. Na 25 jaar Hoe overleef ik verschijnt in september Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?, het eerste deel voor de volwassen geworden lezers van toen: Het wordt een deel waarin Rosa en de andere hoofdpersonages inmiddels twintigers zijn. Francine Oomen zal op het podium geïnterviewd worden door Splinter Chabot en alles vertellen over haar successerie en uiteraard meet & greeten. Mis dit niet!

19:30-20:00 uur @ podium
Interview Francine Oomen & Splinter Chabot
20:00-21:00 uur @ podium
Meet & greet met Francine Oomen

Ontmoet ook deze auteurs op Turning Pages #3!

Splinter Chabot

20:00-21:00 uur @ auteurscentrum
Splinter Chabot (1996) is schrijver, programmamaker en politicoloog. Splinter is onder andere bekend van het programma SPLINTER, in de politiek, zijn eigen talkshow SPLNTR! en als tafelheer bij DWDD. Op 3 maart 2020 verscheen zijn debuutroman CONFETTIREGEN. In 2022 verscheen zijn boek als de Hemel genoeg ruimte heeft, dat is verkozen tot Het Regenboogboek van het Jaar 2023.

Rani de Vadder

18:00-21:00 uur @ auteurscentrum
Rani de Vadder (1999) schreef haar eerste boek al toen ze 10 jaar oud was, een verhaal over een kikker die een poot miste en op avontuur ging om zijn familie te redden. Haar YA-Fantasy debuut Toxine kwam begin 2020 uit en sindsdien heeft ze al zes boeken geschreven, waarvan twee jeugdboeken.

B.B. Salem

18:00-21:00 uur @ auteurscentrum
Bo, ook bekend als B.B. Salem, is een Nederlandse auteur die Engelstalige fantasyromans schrijft. Op dit moment ligt de focus op young adult. Kenmerkend voor de boeken van B.B. Salem zijn magie, mythische wezens, zoals elfen en feeën, unieke fantasiewoorden en personages met een pijnlijke achtergrond. Duik in een nieuwe en spannende fantasiewereld met de Fear and Fire-duologie!

Jacodine van de Velde

18:00-21:00 uur @ auteurscentrum
Jacodine van de Velde (1974) is auteur van YA's en feelgood. Naast haar werk als vertaler en in de kinder- en jeugdpsychiatrie begon ze in 2018 met het schrijven van een verhaal dat was geïnspireerd op het onbegrip waar veel jongeren met een eetstoornis mee worden geconfronteerd. Dit leidde uiteindelijk tot haar debuut Wat je zegt zie je zelf (2020).

Maak een Turning Pages Aftermovie en maak kans op een Paagman CadeauCard t.w.v €50!

Hoe doe je mee?
1. Post je aftermovie op TikTok.
2. Tag @paagman.nl erin.
3. Volg ons op @paagman.nl
Je hebt tot 5 september 23:59 om je video te uploaden. Zorg dat je account op openbaar staat! Op donderdag 7 september nemen wij contact op met de winnaar.

Alle activiteiten op een rij

Gesigneerde Twisted Love

OP = OP
Speciaal voor Turning Pages heeft Ana Huang haar boek Twisted Love gesigneerd!

Leer annoteren

18:00-21:00 uur
Bij het Annotation Station leer jij van Paagman collega's en Pageturners hoe jij je boeken kan annoteren

Gitana reads

18:00-19:30 uur
Laat je toekomst voorspellen door Chaya
20:00-21:00 uur
Leer zelf tarotlezen door Chaya

Glitterbar

18:00-21:00 uur
De dresscode is GLITTER ALL THE WAY. Versier jezelf in de glitterbar!

Selfiewall

18:00-21:00 uur
Ga op de foto met jouw idolen en maak je eigen BookTok-content

Silent disco

18:00-21:00 uur
We maken er een feestje van shoppend door de winkel en in de rij!

Armbandjes maken

18:00-21:00 uur
Maak met de Pageturners een bookish bracelet voor jezelf of om te ruilen

Korting op Engelstalig

18:00-21:00 uur
Shop jouw English favourites met leuke stapelkortingen

Ga voor de full experience

Kom zaterdag al eerder naar de Westfield Mall of the Netherlands, *op vertoon van je digitale toegangsbewijs voor Turning Pages krijg je op zaterdag 2 september 2023 op diverse plekken leuke extra's! Plan jouw bezoek aan de Mall of the Netherlands via de site.

Kinepolis

 Bij Kinepolis krijg je het tweede kaartje gratis (geldig op 2D voorstellingen, bij andere voorstellingen geldt een toeslag)*

CHCO Chocolate Company

Drink bij de Chocolate Company een iced latte met siroop voor €4,25 i.p.v. €5,50*

O'Leary's

Eet bij O’Learys een cheeseburger en kleine friet met kleine frisdrank naar keuze voor €15 (geldig tot 17:30u)*
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...