FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 21:00 uur
Archief
20 april - Gouda

Paagman tussen de YA-boeken

Paagman tussen de YA-boeken
Paagman tussen de YA-boeken leest:
Caraval
Zaterdag 20 april 2024 19:00 uur
Paagman vestiging Gouda
Toegang: €3,- incl. consumptie

Op zaterdag 20 april organiseren Imen el Idrissi en Jasmijn van Marrewijk om 19:00 uur weer een nieuwe leesclub Paagman tussen de YA-boeken. De leesclub gaat over het boek Caraval van Stephanie Garber.

Caraval
Scarlett Dragna woont met haar zus Donatella op een klein eiland, waar hun gewelddadige vader hen in zijn greep houdt. Wanneer haar vader haar wil uithuwelijken, wil Scarlett meer dan ooit naar de magische show van Caraval. In deze jaarlijkse voorstelling zijn de bezoekers ook de spelers van een gevaarlijk spel. De prijs? Eén wens wordt vervuld. Met de komst van een onverwachte uitnodiging lijkt Scarletts grootste droom werkelijkheid te worden. Maar algauw blijkt dat haar zus Tella de inzet is van de nieuwe Caraval-voorstelling.

Over de auteur
Stephanie Garber (1987) is een Amerikaanse auteur, bekend van de Caraval-serie. Stephanie Garber wilde altijd ontdekkingsreiziger worden, tot ze zich realiseerde dat er niet veel meer te ontdekken viel. Daarom bedenkt ze nu haar eigen fantasie-werelden. Haar boeken zijn vertaald in meer dan 30 talen. Caraval, in Nederland eerder verschenen als Het Zwarte hart, belandde in binnen- en buitenland in de vele bestsellerlijsten en eindejaarslijstjes, en scoorde menig 4- en 5-sterrenrecensies. Ook in Nederland zijn lezeressen laaiend enthousiast over Garbers serie vol romantiek, intriges en spannende wendingen. Dit is dé YA waar lezers naar snakken.

Hoe gaat Paagman tussen de YA-boeken in zijn werk?
Onder leiding van Imen el Idrissi en Jasmijn van Marrewijk
In onze winkel in Gouda organiseren we elke zes weken voor twee verschillende doelgroepen leesclubs: Paagman tussen de boeken en Paagman tussen de YA-boeken. Wil jij de gezelligheid van een leesclub, maar niet de vaste verplichtingen? Vind je het leuk om op regelmatige basis met een groep op een doordeweekse avond een boek te bespreken in de inspirerende omgeving van de boekhandel, maar heb je niet altijd tijd om aanwezig te zijn? Lees dan verder…
- Young Adult-leesclub voor alle leeftijden! Hoewel er voornamelijk Young Adult wordt gelezen, is iedereen tussen 15 en 115 jaar van harte welkom. Deelname aan de leesclub kost € 3,-, incl de koffie/thee.
- Elke 6 weken wordt er een Young Adult, New Adult of Fantasy-boek gelezen dat zowel in het Nederlands als in de originele taal te lezen is. In een enkel geval zal de originele taal Nederlands zijn. De leesclub vindt op zaterdagavond (starttijd 19:00 uur) plaats.
- Zodra bekend is welke titel het wordt en op welke datum de bespreking gaat plaatsvinden krijgt iedereen een nieuwsbrief met daarin een uitnodiging om deel te nemen.
- Vind je het een leuke titel en heb je plaats in je agenda? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op onze website. Je krijgt altijd van ons een bevestiging of je mee kan doen.
- We hebben per leesclub 10 plekken beschikbaar. In uitzonderlijke gevallen wordt, wanneer de belangstelling groter is dan 10 mensen, gekeken of er nog een tweede avond geregeld kan worden.
- Zorg ervoor dat je het boek voor de bespreking hebt gelezen. Je kunt de boeken bestellen via onze webshop, of kom gezellig langs in de winkel!

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Paagman tussen de YA-boeken
*
*
*
*
*
Deelname aan de leesclub kost € 3,- incl de koffie/thee.
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...