FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Archief
6 juli - Gouda

Paagman tussen de YA-boeken

Paagman tussen de YA-boeken
Paagman tussen de YA-boeken leest:
The Book of Doors
Zaterdag 6 juli 2024 19:00 uur
Paagman vestiging Gouda
Toegang: €3,- incl. consumptie

Op zaterdag 6 juli organiseert Imen el Idrissi om 19:00 uur weer een nieuwe leesclub Paagman tussen de YA-boeken. De leesclub gaat over het boek The Book of Doors van Gareth Brown.

The Book of Doors
De New Yorkse boekverkoper Cassie Andrews leidt een nietsvermoedend leven totdat een van haar trouwste klanten plotseling overlijdt in haar boekwinkel. In zijn handen vindt Cassie een boek met een bijzondere boodschap op de eerste bladzijde: Dit is het Boek der deuren. Hou het in je hand en elke deur is iedere deur.
Diezelfde avond stapt ze door haar slaapkamerdeur naar Venetië en weer terug in een oogwenk. Het is het begin van een avontuur als geen ander. Maar wat Cassie dan nog niet weet is dat er andere magische boeken zijn. Boeken die zowel prachtige als monsterlijke dingen kunnen doen.
Samen met haar huisgenoot Izzy wordt Cassie plotseling geconfronteerd met een wereld vol geweld en gevaar. En de enige persoon die hen kan helpen, Drummond Fox, de man die in het bezit is van een geheime bibliotheek vol magische boeken, is op de vlucht voor zijn eigen demonen. Er is een kwaad op pad, vastbesloten alle boeken in handen te krijgen. En Cassies boek is een boek om voor te sterven.

Over de auteur
Gareth Brown wist al op jonge leeftijd dat hij schrijver wilde worden. In de afgelopen twintig jaar werkte hij naast zijn baan bij de UK Civil Service en de NHS aan zijn boeken.

Hoe gaat Paagman tussen de YA-boeken in zijn werk?
Onder leiding van Imen el Idrissi
In onze winkel in Gouda organiseren we elke zes weken voor twee verschillende doelgroepen leesclubs: Paagman tussen de boeken en Paagman tussen de YA-boeken. Wil jij de gezelligheid van een leesclub, maar niet de vaste verplichtingen? Vind je het leuk om op regelmatige basis met een groep op een doordeweekse avond een boek te bespreken in de inspirerende omgeving van de boekhandel, maar heb je niet altijd tijd om aanwezig te zijn? Lees dan verder…
- Young Adult-leesclub voor alle leeftijden! Hoewel er voornamelijk Young Adult wordt gelezen, is iedereen tussen 15 en 115 jaar van harte welkom. Deelname aan de leesclub kost € 3,-, incl de koffie/thee.
- Elke 6 weken wordt er een Young Adult, New Adult of Fantasy-boek gelezen dat zowel in het Nederlands als in de originele taal te lezen is. In een enkel geval zal de originele taal Nederlands zijn. De leesclub vindt op zaterdagavond (starttijd 19:00 uur) plaats.
- Zodra bekend is welke titel het wordt en op welke datum de bespreking gaat plaatsvinden krijgt iedereen een nieuwsbrief met daarin een uitnodiging om deel te nemen.
- Vind je het een leuke titel en heb je plaats in je agenda? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op onze website. Je krijgt altijd van ons een bevestiging of je mee kan doen.
- We hebben per leesclub 10 plekken beschikbaar. In uitzonderlijke gevallen wordt, wanneer de belangstelling groter is dan 10 mensen, gekeken of er nog een tweede avond geregeld kan worden.
- Zorg ervoor dat je het boek voor de bespreking hebt gelezen. Je kunt de boeken bestellen via onze webshop, of kom gezellig langs in de winkel!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...