FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
28 februari

Twan Huys

Twan Huys
Twan Huys
Lezing en signeren
Zondag 28 februari 13:00 uur
Paagman vestiging Fred; Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

In het spannendste Amerikaanse verkiezingsjaar ooit vertelt Twan Huys (presentator, schrijver en journalist) op zondag 28 februari om 13:00 uur, het verhaal van het beroemdste en meest invloedrijke politieke echtpaar uit de Verenigde Staten: Bill en Hillary Clinton. Naar aanleiding van zijn nieuwe boek De Clintons geeft hij een lezing bij Paagman vestiging Fred en signeert hij aansluitend.

De Clintons 
Bill en Hillary Clinton. Hij: het ultieme politieke talent, een van de populairste oud-presidenten, bijna afgezet vanwege zijn ontembare libido. Zij: de bedrogen echtgenote, de gedroomde democratische presidentskandidaat die het aflegde tegen Barack Obama, maar die nu de eerste vrouwelijke president van Amerika kan worden.

Twan Huys sprak voor dit boek met vrienden, vijanden, adviseurs en ingewijden van de Clintons, zoals David Maraniss en Carl Bernstein, de biografen van respectievelijk Bill en Hillary; Robert Bennett, Bills advocaat tijdens de seksschandalen; en Dick Morris, voormalig adviseur en nu vijand nummer 1 van de Clintons. Maar ook wist hij mensen te spreken te krijgen die zich bijna nooit laten interviewen: Sidney Blumenthal, adviseur en vriend; en Betsey Wright, jarenlang politiek adviseur en vriendin, en degene die de hoogte- en dieptepunten van het echtpaar het meest intensief heeft meegemaakt.

En Huys sprak uitgebreid, tijdens zijn correspondentschap in Amerika, met Bill en Hillary zelf. De Clintons is hun verhaal.

Twan Huys (1964) is presentator van Nieuwsuur en bedenker en presentator van College Tour. Van 1999 tot 2006 was hij voor NOVA correspondent in Amerika. Hij werd in 2011 bekroond met de Sonja Barend Award voor het beste televisie-interview.


 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...