Vestiging FRED: Open tot 21:00 uur
Vestiging CENTRUM: Open tot 19:00 uur

Tweedehands boeken

Sinds de overname van de Haagse vestiging van De Slegte (Polare) in 2014, verkoopt Paagman een uitgebreid assortiment tweedehands boeken, waaronder ook vele antiquarische boeken. Tevens kunt u uw boeken verkopen bij Paagman.

Tweedehands boeken bestellen

Online bestellen van tweedehands boeken kan binnenkort via deze website. Tot die tijd vindt u ons complete assortiment tweedehands boeken hier. U kunt hierbij aangeven of u uw bestelling wilt afhalen in één van onze winkels of thuisbezorgd wenst te krijgen. Voor meer informatie over onze verzendkosten, klik hier.

Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u een bevestiging per email. Via deze email kunt u eenvoudig uw bestelling online betalen.

Boeken verkopen aan Paagman

Extra inkoop:
Verkoop je boeken zaterdag bij BoekenOutlet
Inkoop boeken: zaterdag 13:00-18:00 uur Willem de Zwijgerlaan 57 Den Haag
19 t/m 25 maart en zaterdag 31 maart 2018 is de outlet gesloten
27 april (koningsdag) van 10:00-16:00 uur geopend

Inkoop boeken
Boeken verkopen aan Paagman is eenvoudig. Onze inkopers hebben altijd interesse in goede tweedehands boeken. Het grote voordeel: u weet meteen wat u ervoor kunt krijgen. Als u akkoord gaat met het bod, krijgt u het geld meteen contant aan de kassa.

Let op:
 • inkoop in Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41
 • Inkoop per e-mail of telefonisch is niet mogelijk. Tevens kunnen we u geen waardebepaling geven aan de hand van een - schriftelijke - opgaaf van titels die u wenst te verkopen.
 • Paagman biedt niet langer de faciliteit om bij u thuis langs te komen voor de inkoop van boeken.

 • Langskomen tot 12.00 uur
  Op de eerste verdieping van onze winkel in het centrum van Den Haag vindt u een inkoopbalie waar u uw boeken kunt aanbieden. Dagelijks kopen wij tot 12.00 uur 's middags boeken in. Daarna is het niet meer mogelijk om gebruikte boeken aan te bieden voor verkoop of waardering. In de ochtend is het vaak rustig en kunnen we meer aandacht besteden aan de inkoop. U kunt tot half 12 ’s ochtends met een auto voorrijden bij onze winkel in het centrum van Den Haag.
   
  Welke boeken kopen wij in?
  Inkoop van boeken is niet onderwerpafhankelijk; alle soorten boeken kunnen worden aangeboden. Niet alles wordt altijd ingekocht (met name thrillers en romans worden veelvuldig aangeboden en zijn wij dus relatief kritisch in). Boeken die wij niet inkopen, mogen niet worden achtergelaten en dient u zelf mee terug te nemen.

  Studieboeken:
  Wij kopen geen studieboeken in.


  Direct uitbetalen
  Onze ervaren inkopers vertellen u graag of ze de boeken kunnen gebruiken en welke bedrag ze ervoor kunnen bieden. Om direct tot uitbetaling te kunnen overgaan, hebben we een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) nodig, welke wij dienen te registreren. Tevens dient u 18 jaar of ouder zijn. Accepteert u het bod, dan krijgt u een inkoopbon, die u aan de kassa kunt verzilveren.

  Bedragen tot € 200 worden in de winkel uitbetaald. Hogere bedragen worden per bank overgemaakt op uw rekening.


  Even geduld AUB ...
  Laden even geduld aub ...