FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur

Tweedehands boeken

Sinds de overname van de Haagse vestiging van De Slegte (Polare) in 2014, verkoopt Paagman Centrum Den Haag een uitgebreid assortiment tweedehands boeken, waaronder ook vele antiquarische boeken. Tevens kunt u uw boeken verkopen bij Paagman.

Tweedehands boeken bestellen

Online bestellen van tweedehands boeken kan binnenkort via deze website. Tot die tijd vindt u ons complete assortiment tweedehands boeken hier. U kunt hierbij aangeven of u uw bestelling wilt afhalen in één van onze winkels of thuisbezorgd wenst te krijgen. Voor meer informatie over onze verzendkosten, klik hier.

Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u een bevestiging per email. Via deze email kunt u eenvoudig uw bestelling online betalen.

Inkoop tweedehandsboeken bij Paagman

Boeken verkopen aan Paagman is eenvoudig. Onze inkopers hebben altijd interesse in goede tweedehands boeken. Het grote voordeel: u weet meteen wat u ervoor kunt krijgen. Als u akkoord gaat met het bod, krijgt u het geld meteen contant aan de kassa.

Wanneer?
U kunt uw boeken op de volgende tijden aanbieden:

Vestiging Centrum Den Haag, Lange Poten 41
maandag    11.00 – 12.00 uur
dinsdag t/m zaterdag   10.00 – 12.00 uur

Hoe bied ik mijn boeken aan voor verkoop?
De boeken die u ons wil aanbieden moet u altijd meebrengen. Een van onze ervaren inkopers zal uw boeken ter plekke beoordelen. Indien wij interesse hebben in (enkele van) de door u aangeboden titels, ontvangt u daar direct een vergoeding voor. Dit bedrag is afhankelijk van de titels die u heeft aangeboden, de staat van de boeken en de vraag ernaar.

Let op:
• De boeken die door ons worden afgewezen dient u direct weer mee naar huis te nemen. Wij hebben helaas geen mogelijk om de boeken op te slaan of om ze weg te gooien.
• Wij doen geen toezeggingen op basis van een titellijst of foto's, ook doen we geen inkoop via telefoon of e-mail.

Wat kopen we in?
Wat we inkopen hangt af van de titels die u meebrengt, de staat waar ze in verkeren, de boeken die we al in de winkel hebben staan en de ruimte die op dat moment beschikbaar is. We krijgen dagelijks enorme hoeveelheden boeken aangeboden, veel meer dan wij kunnen verkopen of in onze winkel kwijt kunnen. Noodgedwongen zijn we dus kritisch, met name op thrillers en romans. Tevens dienen alle boeken in goede staat te zijn.

Wat kopen we NIET in?
De volgende boeken kopen we per definitie niet in*:
• studieboeken
• encyclopedieën
• tijdschriften (ook geen ingebonden jaargangen)
• boeken waarin geschreven, gemarkeerd of onderstreept is of waarin op enige andere wijze aantekeningen zijn gemaakt.
• boeken die ernstig zijn beschadigd of waarvan een bijproduct (cd, dvd, losse kaart, etc.) ontbreekt.
• boeken die gratis zijn verstrekt (boekenweekgeschenk, Nederland leest, etc.)
• Boeken die ernstig zijn verouderd (bijvoorbeeld een oude reisgids)

* Let op: dit is geen volledige lijst. Het oordeel van onze inkopers is leidend.

Legitimatie meebrengen
Onze ervaren inkopers vertellen u graag of ze de boeken kunnen gebruiken en welke bedrag ze ervoor kunnen bieden. Om direct tot uitbetaling te kunnen overgaan, hebben we een geldig legitimatiebewijs nodig (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of verblijfsdocument), deze dienen wij te registreren. Tevens dient u 18 jaar of ouder zijn. Accepteert u het bod, dan krijgt u een inkoopbon die u direct aan de kassa kunt verzilveren.

Bereikbaarheid met de auto
De winkel aan de Lange Poten ligt in een voetgangersgebied dat door flexibele paaltjes wordt afgesloten. Tot 11.30 uur kunt u met de auto in en uit rijden en is het dus mogelijk om uw auto voor de deur te rijden zodat u zware dozen of tassen kunt in- en uitladen.
NB: er is geen parkeergelegenheid direct voor de deur. U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage Plein of parkeergarage Q-park Grote Markt. Kijk op de website van de gemeente Den Haag voor de meest actuele informatie rondom bereikbaarheid van onze winkel

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...