FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur

PAAGMAN INTRODUCEERT ALS EERSTE BOEKHANDEL ‘SAME DAY DELIVERY’

PERSBERICHT
29 maart 2017


Vanaf vandaag kunnen klanten van Paagman ervoor kiezen om hun aankopen dezelfde dag nog thuisbezorgd te krijgen. Bestellingen die op werkdagen voor 13.00 uur zijn geplaatst, worden met de nieuwe service
‘Vandaag In Huis’ dezelfde nog dag in heel Nederland bezorgd, tussen 15.00 en 22.00 uur.
Deze service kost € 1,95 extra en is beschikbaar bij ruim 75.000 artikelen in het assortiment van Paagman – zowel in de webshop, als via de twee winkels in Den Haag. Daarmee is Paagman de eerste boekhandel in ons land die tegen zulke lage kosten én met deze snelheid door heel Nederland bestellingen aflevert.


Uitgebreide bezorgopties
De nieuwe bezorgoptie is een aanvulling op de uitgebreide leveringsmogelijkheden van Paagman. Zo kunnen bestellingen altijd kosteloos worden opgehaald in de winkels van Paagman en worden bestellingen die tot 23.00 uur zijn geplaatst, altijd de volgende dag bezorgd. Enkel voor bestellingen op zaterdag geldt: voor 23.00 uur besteld, maandag bezorgd. Op zondag wordt namelijk niet geleverd.


Online en offline: geen verschil
Vandaag In Huis’ geldt niet alleen voor online bestellingen, maar ook voor aankopen en bestellingen in de winkels van Paagman. Aan die gelijkheid hecht de boekhandel waarde, legt Fabian Paagman (directeur Paagman) uit: ‘Ruim tien jaar geleden maakten we de strategische keuze om onze online en offline dienstverlening volledig gelijk te trekken en hier geen verschil in te laten bestaan. Door innovaties van het online winkelen ook op de fysieke winkelvloer toe te passen, stellen we deze beschikbaar aan ál onze klanten. Met deze nieuwe dienst – tegen het onwaarschijnlijk lage tarief van € 1,95 – lopen we als boekhandel in Nederland onmiskenbaar voorop.’


Levering door heel Nederland
Plaatsen klanten hun bestelling voor 13.00 uur, dan kunnen ze kiezen voor de nieuwe bezorgoptie. Paagman bezorgt door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Rond 15.00 uur op de dag van levering ontvangt de klant een bericht met het exacte levertijdstip.


Missie: assortiment ‘Vandaag In Huis’ verdubbelen
Het is de ambitie van Paagman om het aantal artikelen dat dezelfde dag kan worden geleverd, op korte termijn te vergroten naar ruim 150.000. 

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...