FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 21:00 uur
Archief
25 april - Fred (Den Haag)

Verborgen verleden

Verborgen verleden
Verborgen verleden
Lezing door Merijn de Leur - van Duyn en Harmen Snel
Donderdag 25 april 2024 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op donderdag 25 april zijn auteur Merijn de Leur - van Duyn en Harmen Snel, senior medewerker bij het Stadsarchief Amsterdam, om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zullen naar aanleiding van het boek Verborgen verleden een lezing geven. Aansluitend zullen zij signeren.

Verborgen verleden
In Verborgen verleden gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis.Wie waren hun voorouders en wat deden ze? Om daarachter te komen, moeten de hoofdpersonen op reis. Soms heel ver terug in het verleden, soms heel dichtbij. In dit boek zijn de indrukwekkendste verhalen opgetekend van Jochem Myjer, Carice van Houten, Alex Klaasen, Lilianne Ploumen, Simone Weimans, Jeroen Krabbé, Floortje Dessing, Edson da Graça, Hanneke Groenteman, Fidan Ekiz, Waldemar Torenstra en Georgina Verbaan. Ze proberen te achterhalen van welke voorouders zij afstammen, hoe ze hebben geleefd en wat ze hebben nagelaten.

Je leert ook hoe je zelf aan de slag kunt gaan met het onderzoeken van je familiegeschiedenis. Waar begin je? In welke archieven kun je informatie vinden? Hoe hou je overzicht? En wat zijn de do’s en don’ts tijdens je archiefonderzoek? Het antwoord op deze vragen vind je in de praktische handleiding, samen met prachtige foto’s en vermakelijke lijstjes van bijvoorbeeld de bijzonderste locaties en beroemdste voorouders.

Aanmelden 
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij om je aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kun je vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kun je zitplaatsen reserveren wanneer je deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kun je het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier zie je het actuele aanbod van titels die je kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht. Doordat het boek speciaal voor jou gesigneerd wordt, zal het boek pas na het auteursbezoek uitgeleverd worden. De auteur zal het boek op die datum signeren en jij haalt het boek dan op een later moment - wanneer het jou uitkomt - op bij Paagman, of je laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij je daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...