FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Villa Paagman

Annie M.G. Schmidt-week 2022: Allemaal in bad!

Woensdag 18 tot en met zaterdag 28 mei 2022

Hoera, de Annie M.G. Schmidt-week 2022 gaat beginnen! Tijdens deze feestelijke week zetten we de boeken van Annie in het zonnetje. Dit jaar staan we stil bij haar verhalen over Floddertje. Tijdens de Annie M.G. Schmidt-week laten we elk jaar nieuwe groepen kinderen kennismaken met het werk van Annie M.G. Schmidt. Gedurende deze feestelijke week staan haar boeken centraal.

Vind hier meer informatie over de permanente tentoonstelling in het Kinderboekenmuseum: De eigenwijze kinderen van Annie M.G. Schmidt

Kinderboeken en speelgoed bij Paagman uit voorraad leverbaar

Populaire kinderboeken koopt u natuurlijk in de mooiste kinderboekwinkel van Nederland! Bezoek Villa Paagman, de kinderboekwinkel van Paagman in Den Haag of bestel de beste kinderboeken eenvoudig en snel online.
De beste kinderboeken met series als de Grijze Jager en de top 10 boeken voor kinderen vindt u natuurlijk in de leukste winkel.

Maar er is veel meer want ook uw kinderen kunnen zich uren vermaken bij de attracties die Villa Paagman biedt.
Kom luisteren naar het sprookje van Roodkapje of ontdek de andere geheimen in onze boekenkasten. Bezoek het voorleestheater en hou de agenda van Paagman in de gaten. Want regelmatig organiseren we leuke evenementen voor kinderen. Zo treden regelmatig musici van het Residentie Orkest uit Den Haag op. Een heus gratis concert! En na afloop mogen kinderen zelf muziekinstrumenten uitproberen.

Ook het leukste speelgoed voor peuters en kleuters vindt u altijd bij Paagman. Knuffelbeesten van Nijntje tot Dikkie Dik enGeronimo Stilton. De grappige poppen van Buurman en Buurman, Pat en Mat, koopt u in verschillende leuke formaten.
Spellen en speelgoed van merken als Janod en Ridley's Retro zijn volop uit voorraad leverbaar.
Het educatieve element wordt niet vergeten. Boeken op alle AVI leesniveau's en hulpmiddelen bij dyslexie en dyscalculie kunt u direct bij uw bezoek aanschaffen.

Alle kinderboeken en het leukste speelgoed bezorgen wij ook bij u thuis. Vaak is de verzending gratis en is uw bestelling die u vandaag besteld morgen in huis.
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...