FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
29 maart

Vincent Veenman

Vincent Veenman
Vincent Veenman
Boekpresentatie
Donderdag 29 maart 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Centrum
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 29 maart 2018 is Vincent Veenman om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum. Hij zal zijn boek Twee minuten presenteren. Tijdens de presentatie zal Els Lokker, weduwe van Stratmann, het eerste boek in ontvangst nemen.

Twee minuten
Woensdagmiddag 25 april 2012. Juwelier Ruud Stratmann is die dag alleen in zijn winkel. Twee keurig geklede jongens bellen aan. Eenmaal binnen trekken zij hun pistolen. In minder dan twee minuten verwoesten de twee mannen vele levens. Het Openbaar Ministerie en politie zetten alles op alles om de overvallers te pakken te krijgen. Voor het eerst wordt er uitgebreid gebruik gemaakt van social media. Dit boek vertelt het complete verhaal van dit opsporingsverzoek. Vele betrokkene komen aan het woord, ook de weduwe van Stratmann, Els Lokker.

Vincent Veenman
Veenman (1985) is voormalig politie- en justitieverslaggever. Hij volgde deze zaak als verslaggever bij Omroep West. Hij maakte daarnaast meerdere radio- en tv-reportages, o.a. over de rellen in de Haagse Schilderswijk in 2015.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...