FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
5 november

Vreugdenhil en
Van Boven

Vreugdenhil en <br /> Van Boven
Janneke Vreugdenhil en Yvette van Boven
Dubbelinterview
Zaterdag 5 november 15:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 5 november, de eerste dag van de Kookboeken7daagse, zijn Janneke Vreugdenhil en Yvette van Boven om 15:00 uur samen te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Zij zullen elkaar interviewen over hun nieuwe kookboeken. Het nieuwe kookboek van Yvette van Boven is Nog meer uit Van Bovens oven en Janneke Vreugdenhil heeft een nieuw kookboek over solofood geschreven.

Nog meer uit Van Bovens oven - recepten uit volkskrant magazine
Na het succes van Uit de oven van Van Boven komt Yvette nu met 50 nieuwe en verrassende ovenrecepten. Heerlijke zoetigheden als Chocolademeringues met zeezout en Stoofperen met karamelsaus, maar ook Jerk Chicken of Lenteporchetta komen stomend van de bakplaat. De beste nieuwe recepten die Yvette bedacht voor Volkskrant Magazine werden in dit boek gebundeld. Steeds met duidelijke, fool-proof receptuur - zoals we van Yvette gewend zijn - én voorzien van mooie tekeningen met korte instructies. Kortom: een heerlijk nieuw boek vol oveninspiratie.

Yvette van Boven (Ierland, 1968) woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Ze is freelance foodstylist, receptuurschrijver en culinair redacteur. Ook illustreert ze voor bedrijven, voedselproducenten, boeken en tijdschriften. Haar werk verschijnt onder meer in bladen als delicious.,Volkskrant Magazine, Libelle, Bon Appétit. Daarnaast heeft ze haar eigen televisieprogramma bij de VPRO, koken met van boven.

Solo Food is het eerste kookboek dat koken voor jezelf tot een feest maakt. Veel mensen staan met liefde uren in de keuken voor hun gezin of vrienden, maar eten als ze alleen zijn een pizza voor de tv. Janneke Vreugdenhil laat zien dat lekker koken zonder publiek juist uiterst bevredigend kan zijn. Je hoeft met niemand rekening te houden, weet precies hoe lang de biefstuk gebakken moet worden en kunt dat heerlijke pastaatje met gamba’s en rokerige whisky-tomatensaus (bereidingstijd: 10 minuten) helemaal alleen opeten.
Solo Food is een opgewekt en persoonlijk, inspirerend kookboek met zeventig recepten die je ernaar doen verlangen om alleen aan tafel te gaan.

Janneke Vreugdenhil is een van de meest geliefde culinaire journalisten van Nederland. Haar columns en artikelen voor NRC Handelsblad zijn razend populair, niet in de laatste plaats vanwege haar aanstekelijke enthousiasme.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...