FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
31 maart - Fred (Den Haag)

Wat maakt ons

Wat maakt ons
Wat maakt ons
Boekpresentatie door Efrat Lupi
Donderdag 31 maart 2022 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op donderdag 31 maart is Efrat Lupi om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal haar boek Wat maakt ons presenteren. Aansluitend zal zij signeren.

Wat maakt ons
Het boek Wat maakt ons ervaart de lezer als een spannende film. Het leven van de hoogbegaafde hoofdpersoon Matilda is, hoewel niet alledaags, toch herkenbaar en invoelbaar. Aan de hand van 10 ontmoetingen wordt de vraag onderzocht: wat maakt ons tot wie we zijn?

Een vrouw moet de allerbelangrijkste puzzel van haar leven zien op te lossen, één waar haar leven van afhangt. Ze moet ontdekken wat maakt dat ze in een toestand gevangen zit waar ze niet uit kan breken en uitvinden hoe ze terug kan keren naar zichzelf. Naar de vrouw die ze kortgeleden nog was. Die leefde, liefhad, geliefd was en dat nog is. Gaat het haar lukken?
Dit verhaal is geen thriller. Althans, niet in de gebruikelijke zin van het woord. Het is een verhaal over het anders-zijn in een wereld waar dat vaak betekent: niet geaccepteerd worden.

Waan je als lezer in de – soms ongemakkelijke en frustrerende – wereld van deze bijzondere vrouw en los samen met haar de puzzel van haar leven op. En wie weet vallen er al lezend ook in jouw eigen leven wat puzzelstukjes op hun plek.

Aanmelden
De boekpresentatie van Efrat Lupi is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 31 maart uitgeleverd worden. Efrat Lupi zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...