FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur

Vraag het whitepaper over hybride werken aan!

Voor werkgevers hebben wij een whitepaper over hybride werken geschreven. In dit whitepaper bieden wij in vijf thema’s oplossingen voor een veilige en gezonde werkomgeving en beeldschermwerkplek in én na de corona-crisis. Inclusief handige checklists voor een complete thuiswerkplek en een veilige kantoorwerkplek!

De oplossingen in dit whitepaper zijn niet alleen relevant voor de duur van deze crisis, maar bieden ook een blik vooruit: een studie op de permanente verandering in het werken vanuit huis en op kantoor ná deze crisis. Want ook na deze crisis zullen we te maken krijgen met een hele andere werksituatie waarin behoefte is aan andere oplossingen, inrichtingen en manieren waarop we met elkaar omgaan, communiceren en samenwerken. Na het lezen van dit whitepaper is iedere werkgever volledig op de hoogte van diens plichten, verantwoordelijkheden en mogelijkheden die nieuwe uitdagingen van het thuiswerken, hybride werken en veilig op kantoor werken met zich meebrengen. Dit whitepaper bevat een checklist met acties die werkgever en werknemer kunnen ondernemen om optimaal ingespeeld te zijn op de actuele ontwikkelingen. Vraag het whitepaper vrijblijvend aan

Paagman ontzorgt

Paagman heeft al ruim 40 jaar ervaring met het adviseren over de optimale inrichting van de werkplek, zowel in een situatie waar de werkzaamheden voornamelijk op kantoor plaatsvinden als op een niet-plaatsgebonden werkplek – of een combinatie van de twee. Wij ondersteunen werkgevers en werknemers graag met het juiste advies om zo tot de beste keuze te komen. Paagman werkt samen met verschillende experts op het gebied van kantoorinrichting en optimalisatie. Samen met deze partijen kunnen wij helpen werkruimtes thuis én op kantoor te optimaliseren.

Samen met u kijken wij welke oplossing het beste bij u past. Wij geven advies op maat en leveren meubels gebruiksklaar af. Garantie voor geleverd meubilair kan oplopen tot 10 jaar. Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden, kunt u contact op te nemen met accountmanager André van Raam via [email protected] of telefonisch via 088-3383838.

Contactformulier

Vraag het whitepaper aan!
*
*
*
*
 
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...