FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
Zaterdag 7 oktober

Wiebeltand

Wiebeltand
Wiebeltand
Zaterdag 7 oktober 2017 14:00 uur
Paagman vestiging Centrum
Leeftijdsindicatie: vanaf 5 jaar
Toegang gratis, graag aanmelden

Als je tand eruit gaat is dat best spannend! Schrijfster Isabelle de Ridder komt zaterdag 7 oktober om 14:00 uur langs samen met een gitarist om te vertellen over haar boek Wiebeltand.

 

Wiebeltand
Wiebeltand is het volgende voorleesboek in de vrolijke serie over Pleuntje en haar vriendje Joep. Pleuntje heeft een wiebeltand. Maar als ze een appel eet, is de tand opeens weg. 'Vanavond kun je je tand onder je kussen leggen,' zegt mama. 'Dan komt de tandenfee misschien. Zij haalt je tand weg en legt er een muntje voor in de plaats.' Dat wil Pleuntje wel! Maar de volgende morgen tilt Pleuntje het kussen omhoog en daar ligt... gewoon nog haar tand! Hoe kan dat nou?

Isabelle de Ridder
Schrijfster Isabelle de Ridder komt samen met een gitarist en illustrator naar Paagman voor een leuke kennismaking met Pleuntje en Joep. Het verhaal ‘Wiebeltand’ zal verteld worden op muziek. Aan het eind van de vertelling tekent een illustrator mee. Na afloop zijn er kleurplaten en is er ruimte om boeken te signeren.

Isabelle de Ridder probeert in haar boeken het alledaagse te vatten in aansprekende verhalen met humor. Haar dochters, hun klasgenootjes én mijn werk zorgen in ieder geval voor voldoende inspiratie!
 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...