FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
2 februari - Fred (Den Haag)

Wieteke van Dort

Wieteke van Dort
Wieteke van Dort
Muzikale lezing
Zondag 2 februari 2020 13:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zondag 2 februari is Wieteke van Dort met Molly Tellegen en Evelyn Akkermans om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zullen naar aanleiding van hun boek Lawaaipapegaai een lezing geven. Aansluitend zullen zij signeren. 

Lawaaipapegaai
Het Lawaaipapegaaiboek bestaat uit liedjes, activiteiten, verhalen en een cd te gebruiken in het onderwijs aan kleuters. De samenstellers, Evelyn Akkermans, Molly Tellegen en Wieteke van Dort mochten een keuze maken uit de schat van liedjes die Burny Bos en Joop Stokkermans in de loop der jaren geschreven hebben voor het veel bekroonde AVRO programma Radio Lawaaipapegaai. De originele teksten en muziek prikkelden de fantasie en creativiteit van de samenstellers. Hun ruime ervaring met kleuters en opleiding tot kleuterleidster kwamen daarbij goed van pas. Zij bedachten bij ieder thema een aantal gespreksvragen, activiteiten en verhalen die leerkrachten uit kunnen breiden en aan kunnen passen aan de situatie in hun groep. Lawaaipapegaai is dan ook zeker geen methodiek, meer een bron van suggesties waaruit leerkrachten steeds weer ideeën kunnen putten. Op de CD zingt Wieteke van Dort met een aantal kinderen de teksten van Burny Bos op muziek van Joop Stokkermans. De liedjes van Burny Bos en Joop Stokkermans zijn tijdloos. Vandaar deze bundeling die ongetwijfeld veel luister-, zang- en speelplezier opleveren. 

Wieteke van Dort
Wieteke van Dort (1943) is een Nederlands actrice, cabaretière en zangeres, die onder meer bekend is geworden door vele kinderprogramma's en het Nederlands-Indische personage Tante Lien in De Late Late Lien Show. Haar bekendste lied is Arm Den Haag (1975).

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...