FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
16 juni - Delft

Wijnproeverij

Wijnproeverij
Jan-Willem van der Hek
lezing met wijnproeverij
Zaterdag 16 juni 2018 16:00 uur
Paagman vestiging Delft
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 16 juni 2018 is sommelier Jan-Willem van der Hek om 16:00 uur te gast bij Paagman vestiging Delft, Choorstraat 1. Hij zal een lezing met wijnproeverij geven naar aanleiding van zijn boek Dat smaakt naar meer. Aansluitend zal hij signeren.

Dat smaakt naar meer
Jan-Willem van der Hek, de Beste Sommelier van Nederland heeft met Dat smaakt naar meer een laagdrempelig wijnboek geschreven. Geen stoffige theorie of wijncursus, maar eenvoudigweg leren over wijn zodat je er meer van geniet en het beter waardeert.

Jan-Willem deelt de informatie in op smaak en karakter, geeft heldere uitleg over de druiven, en geeft suggesties voor wijn-spijscombinaties. Daarnaast vertelt hij zijn ervaringen en anekdotes, evenals die van restauranthouders, andere sommeliers en wijnverkopers. Dat smaakt naar meer biedt volop tips: hoe bestel je een écht lekkere wijn in een restaurant? Waar let je op in de wijnwinkel? Maar ook: welke wijnglazen gebruik je? Wat is een goede serveertemperatuur? En wat doe je met wijnvlekken? Om het enthousiasme nog verder aan te sporen bevat het boek een wijnbucketlist: ga de uitdaging, klein of groot, aan en leer op eenvoudige wijze écht van wijn genieten!

Jan-Willem van der Hek
Jan-Willem van der Hek (1986) is al tweemaal benoemd tot De Beste Sommelier van Nederland. Zijn missie is om op een toegankelijke manier mensen te begeleiden om tot een goede wijnkeuze te komen, en hun wijnsmaak en -voorkeuren te ontwikkelen. Hij adviseert diverse restaurants en particulieren over wijnspijs en helpt onder andere bij het samenstellen van de wijnkaarten.

 

 


 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...