FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
29 april

Muziek & film aanbod

Muziek & film aanbod

INFORMATIE MUZIEK- & FILMAANBOD PAAGMAN / VELVET

De wereld verandert en zoals bekend zit Paagman nooit stil. Ook in onze winkel aan de Frederik Hendriklaan kijken we daarom voortdurend hoe we zaken kunnen verbeteren en hoe we e.e.a. dienen aan te passen om goed te blijven inspelen op de behoeftes van onze klanten.

Wij hebben daarbij onder meer het voornemen om ons assortiment boeken verder uit te breiden en u een breder aanbod literatuur en non-fictie boeken in zowel de Nederlandse als Engelse taal binnenkort te kunnen presenteren.

Sinds enige tijd voert Paagman tevens onder meer gesprekken met Velvet Music over de wijze waarop Velvet haar muziekwinkel binnen Paagman in de toekomst verder kan exploiteren. Helaas hebben deze gesprekken er recent toe geleid dat is besloten om per 1 mei de muziekwinkelverkoop activiteiten bij Paagman aan de Frederik Hendriklaan te beëindigen.

Vooralsnog zal Velvet wel een muziek- en filmassortiment aanbieden in de winkel van Paagman aan de Lange Poten in Den Haag. De komende periode zal Paagman zich inzetten voor het vinden van een passende oplossing voor u als klant.

Momenteel zijn we bezig om een herinrichting van de boekwinkel voor te bereiden. Welke rol het aanbod van muziekassortiment hierin mogelijk gaat uitmaken, vormt onderdeel van de plannen die we begin 2020 zullen gaan uitvoeren. Hierbij streven we er uiteraard weer naar om u weer op positieve wijze te verrassen en te inspireren.

Nadine en Fabian Paagman

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...