FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
15 oktober

Wilde dieren

Wilde dieren
Ben niet bang voor de wilde dieren
Zondag 15 oktober 2017 14:00 uur
Paagman vestiging Fred
Leeftijdsindicatie: vanaf 6 jaar
Toegang gratis, graag aanmelden

Geert-Jan Roebers vertelt je zondag 15 oktober om 14:00 uur van welke griezeldieren je niets te vrezen hebt en voor welke je bang moet zijn.

 

Ben jij bang voor enge dieren? Of juist helemaal niet? Geert-Jan Roebers vertelt je zondag 15 oktober om 14:00 uur van welke griezeldieren je niets te vrezen hebt en voor welke je bang moet zijn.

Ben niet bang voor wilde dieren
Veel mensen zijn bang voor 'wilde' dieren: voor spinnen, haaien, slangen en andere griezels. Soms is dat terecht, maar meestal niet. De meeste wilde dieren zijn ongevaarlijk. Zo prikken de meeste kwallen niet, eet de grootste haai alleen maar kleine garnaaltjes en zal een wesp je met rust laten als je niet mept. Dit boek vertelt je alles over de griezels uit het dierenrijk, ook die uit je eigen omgeving. Als je het uit hebt, weet je allerlei interessante feiten over wilde dieren én kun je een stuk relaxter de natuur in.

Geert-Jan Roebers
Bioloog Geert-Jan Roebers bewijst dat enge dieren soms helemaal niet zo eng zijn als ze lijken. Maar soms ook wel... Als auteur heeft hij al veel mooie (kinder)boeken op zijn naam staan. Illustratrice Wendy Panders maakte een leuke mix van grappige tekeningen en mooie foto's in het boek.

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...