FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
1 oktober

Wilfred de Bruijn

Wilfred de Bruijn
Wilfred de Bruijn
Interview door Jean-Pierre Geelen
Zondag 1 oktober 2017 13:00 uur
LET OP: Paagman vestiging Centrum
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 1 oktober is Wilfred de Bruijn om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41. Naar aanleiding van zijn boek Op zoek naar mijn Frankrijk wordt hij geïnterviewd door Volkskrant columnist Jean-Pierre Geelen.

Op zoek naar mijn Frankrijk
Een persoonlijk portret van een prachtig land vol tegenstellingen
De Nederlandse Parijzenaar Wilfred de Bruijn ontrafelt de ziel van Frankrijk en ontdekt achter de clichés een intrigerend land vol tegenstellingen

Een scherpe en humoristische blik op het échte Frankrijk
Met zijn scherpe blik en humor schrijft de Nederlandse Parijzenaar Wilfred de Bruijn over het land waar hij steeds meer van houdt: Frankrijk. Het staat elk jaar weer met stip op nummer één op het lijstje van populaire vakantielanden. Zon, rust, prachtig landschap, lekker eten, wijn – het bourgondische leven trekt. Maar klopt dit beeld van ons droomland Frankrijk wel? Wat weten we eigenlijk echt van Frankrijk?

Frankrijk en de rest van de wereld maakten kennis met De Bruijn toen hij een foto van zijn gemolesteerde gezicht op Facebook had gezet nadat hij en zijn vriend op straat waren mishandeld. In de media-optredens die volgden, viel hij op door zijn welbespraaktheid, humor, zelfrelativering en grote kennis van Frankrijk.

In Op zoek naar mijn Frankrijk neemt De Bruijn ons mee achter de schermen van het Franse land, achter de façades. Hij ontrafelt naar aanleiding van zijn ervaringen en zijn verbazing over de gewoontes en mores in Frankrijk de ziel van het land. Maar ook nadat hij achter de voordeur heeft gekeken, neemt zijn liefde voor Frankrijk alleen maar toe.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...