FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
22 november

Willem Post & Ton Wienbelt

Willem Post & Ton Wienbelt
Willem Post & Ton Wienbelt
Boekpresentatie en signeren
Zondag 22 november 13:00 uur
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 22 november presenteren Willem Post en Ton Wienbelt om 13:00 uur hun nieuwste boek bij Paagman vestiging Fred. De Amerikadeskundige bracht ons eerder al de Magie van New York en komt nu samen met Ton Wienbelt terug met New York Specials - 75 bijzondere plekken in Manhattan - Queens - Brooklyn.

New York Specials
75 bijzondere plekken in Manhattan - Queens - Brooklyn
New York is populairder dan ooit. Elk jaar weer stijgen de bezoekers­aantallen. Nog immer trekt Manhattan miljoenen  reizigers. Op Times Square en omgeving zit de champagne in de lucht. De stad is een en al dynamiek. Alleen al de 14.000 gele taxi’s zorgen voor een opwindend, kleurrijk straatbeeld. New York is ook een stad die voortdurend ‘on the move’ is. Neem stadsdeel Brooklyn aan de andere kant van de East River. Makkelijk bereikbaar met de metro. Nog maar kort geleden wemelde het bij de rivier van de vervallen pakhuizen. Nu is dit gebied een van de hotspots met trendy muziekclubs, restaurants en kunstgaleries. Ook stadsdeel Queens trekt steeds meer nieuws­gierige toeristen. Hier vind je een ongekende diversiteit aan buurten zoals ‘het andere  Chinatown’ met een geheel eigen karakter.  

In het boek New York Specials gaat u met Amerikadeskundige Willem Post en vormgever Ton Wienbelt op fascinerende ontdekkingsreis naar het beroemdeManhattan maar ook naar het supertrendy Brooklyn en het sterk opkomende Queens. Het Vrijheidsbeeld en het Empire State Building kunt u zelf wel vinden maar Posten Wienbelt nemen u mee naar de meest bijzondere,verrassende plekken van deze drie stadsdelen.

Zij overweldigen u niet met duizenden feitjes zoals in veel reis­boeken, maar schotelen u wel een uitgekiend menu van 75 bijzondere plekken voor. Denk aan bijzondere muziekclubs, musea, winkeltjes en restaurants uit de schatkamer van onbekend New York. Wat dacht u van een geheime jaren twintig bar midden in Chinatown, het fantastische Museum of the Moving Image in Queens en het oude snoepwinkeltje in Brooklyn dat nu een muziek hotspot is met zowat ieder uur een andere band.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...