Vestiging FRED: Open tot 21:00 uur
Vestiging CENTRUM: Open tot 19:00 uur
Archief

Winactie

Winactie

Winactie! 1x4 kaarten voor het Taartrovers Film Festival

Taartrovers Film Festival, voorheen het Fantastisch Kinderfilm Festival, is een jaarlijks programma voor kinderen van 2 tot 9 jaar dat hen volop ruimte en inspiratie geeft om samen met hun ouders, docenten en andere kinderen op reis te gaan in hun verbeelding. Van 2 januari tot 2 april reist het festival langs tien filmtheaters in het hele land met een bijzonder programma van artistieke, fantasierijke kinderfilms én de ‘Speeltuin van de verbeelding’. Op 3 en 4 februari zal het festival in Den Haag bij het Filmhuis aan het Spui neerstrijken.

Het openingsbal voor dit bijzondere festival vindt plaats op zaterdagochtend 3 februari om 10:30 uur met een echte loper en een feestmaal. Het programma bestaat verder uit een heuse openingsceremonie, een vertoning van de film 'Papier & Inktfanfare' en daarna kun je nog fijn spelen in de speeltuin!

Winnen?
Wij mogen 1x4 tickets voor het openingsbal in Den Haag weggeven! Wil je kans maken? Stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer, leeftijd en reden waarom jij dit evenement niet mag missen naar winactie@paagman.nl. Op 30 januari zullen wij een winnaar kiezen.Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...