FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief

Winactie

Winactie

Winactie! win kaarten voor de familievoorstelling Vrekkin

Een hilarische familiekomedie over een schaamteloze modern family met te veel geld en te weinig realiteitsbesef. Visueel spektakel voor iedereen die er weleens van droomt heel rijk te zijn.

Quote
Een visueel spektakel voor iedereen die er weleens van droomt heel erg rijk te zijn  Een visueel spektakel voor iedereen die er weleens van droomt heel erg rijk te zijn
NTjong voorstelling
Onderdeel van:
De Betovering
Onder strakke regie van moeder en haar personal assistant leidt deze modern family met zoon, dochter, exman en life coach een uitzinnig leven. Moeders mode-imperium lijkt een onuitputtelijke bron van geld voor haar kinderen, die zich tot brutale en inhalige mormels hebben ontwikkeld. Als ze zich realiseert dat iedereen van haar profi teert, gooit moeder de kluis dicht. Niemand wil tenslotte een levende creditcard zijn. Ondertussen leeft iedereen zich uit in geheimen, stiekeme verlangens en foute vriendjes. De gezinschaos is compleet als moeder nieuwe trouwplannen krijgt.

In een supermateriële wereld waarin kinderen bijna vanzelfsprekend opgroeien met de nieuwste gadgets, dure merkkleding en funny trips is het voor ouders lastig grenzen te stellen. Families als de Trumps en Kardashians geven het idee dat rijkdom onuitputtelijk is. Als liefde wordt uitgedrukt in geld, dan wil je er toch zoveel mogelijk van hebben? meer informatie

Winnen?
Wij mogen kaarten voor de voorstelling Vrekkin weggeven! Wil je kans maken? Stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer, leeftijd en reden waarom jij deze boeken niet mag missen naar winactie@paagman.nl. Op 20 oktober 2018 zullen wij een winnaar kiezen, die krijgt dan van ons bericht.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...