FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Agenda
Archief

Winactie

Winactie

Winactie! Deel 1 en 2 van Carve the Mark door Veronica Roth

Young Adultfans opgelet! Divergent, The Hunger Games en Harry Potter allemaal al gelezen? Op zoek naar je nieuwe verslavende serie? Carve the Mark en The Fates Divide zijn de eerste twee delen van de nieuwe serie door de auteur van de Divergent-serie!

In dit fantastische sciencefictionverhaal creëert Veronica Roth een universum waarin iedereen een unieke gave heeft. Cyra’s gave geeft haar pijn, maar ze kan ook anderen onnoemelijk veel pijn doen. Haar broer Ryzek heerst als een tiran over hun planeet, Shotet. Ryzek misbruikt Cyra’s gave om zijn vijanden te martelen. Maar Cyra is veel meer dan een wapen in handen van haar broer: ze is snel, veerkrachtig en slimmer dan hij denkt. Wanneer Akos uit het naburige rijk Thuve als gevangene in Cyra’s wereld terechtkomt, lijkt de vijandschap tussen hun landen en hun families onoverkomelijk. Samengebracht door het lot moeten ze een allesbepalende keuze maken.

Winnen?
Wij mogen de twee delen van deze nieuwe serie van Veronica Roth weggeven! Wil je kans maken? Stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer, leeftijd en reden waarom jij deze boeken niet mag missen naar winactie@paagman.nl. Op 30 april zullen wij een winnaar kiezen, die krijgt dan van ons bericht.

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...