FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
30 mei - Fred (Den Haag)

WOTH

WOTH
WOTH Wonderful Things Magazine
Lezing in het kader van Festival Designkwartier
Woensdag 30 mei 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Woensdag 30 mei 2018 is Mary Hessing, hoofdredacteur van Wonderful Things Magazine om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217 Den Haag. Zij zal in het kader van Festival Designkwartier een lezing geven over de laatste kleuren en trends uit Milaan en de manier waarop de Nederlandse ontwerpwereld zich daar manifesteert.

WOTH Wonderful Things
WOTH Wonderful Things Magazine
houdt van bijzondere dingen. Tijdens Festival Designkwartier Den Haag, 1,2 en 3 juni a.s. zijn de redactielokalen van het internationale maar in Den Haag gevestigde tijdschrift omgetoverd tot een prachtige expositie. Er wordt werk getoond van Sectie C, een Eindhovense vrijplaats waar kunstenaars en ontwerpers de grenzen van design en beeldende kunst verkennen en overschrijden: met o.a. Sander Wassink, stop-motion ontwerper Niels Hoebers, Martens & Visser, Nacho Carbonell en de ingenieuze licht-objecten van VanTot. De redactielokalen waar WOTH wordt gemaakt, zijn  slechts drie dagen per jaar voor publiek geopend. Het gebouw; een verbouwde melkfabriek uit 1884 is op zichzelf al de moeite waard. Tijdens Designkwartier kunt u er met eigen ogen zien hoe dat werkt; een vernieuwend magazine maken, kiezen en selecteren!

Mary Hessing
Mary Hessing heeft een scherpe intuïtie voor stijl en communicatie en weet die ook effectief te vertalen naar de markt. Dat commercieel gevoel, ondernemingszin en smaak een aantrekkelijke combinatie zijn, bewijst ze al jaren. Als  adjunct-hoofdredacteur gaf ze nieuwe impuls aan de koers van Libelle (2000-’09). Als hoofdredacteur van MTC en Eigen Huis & Interieur (2009-2016) heeft Hessing op een vanzelfsprekende manier een leidende rol genomen in de markt voor interieur en design. Sinds september 2016 is er WOTH Wonderful Things, haar eigen persoonlijke tijdschrift. WOTH staat voor optimisme, kleur en lef. drie zaken waar we nooit genoeg van kunnen hebben.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...