FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
4 november

Yvon Jaspers

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers
Interview door Judith van Ankeren en signeren
Zaterdag 4 november 2017 15:00 uur
Paagman vestiging Centrum
Toegang gratis, graag aanmelden

Op Zaterdag 4 november is Yvon Jaspers te gast in Paagman Centrum op Lange Poten. Zij zal om 15:00 uur worden geïnterviewd door Judith van Ankeren en aansluitend zal zij haar boek De keukentafel van het Noorden signeren.

De keukentafel van het Noorden
In De keukentafel van het Noorden toont Yvon Jaspers haar passie voor de Scandinavische keuken. Een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, vol maakbaar, betaalbaar, puur en vooral heerlijk eten. Geen haute cuisine, maar koken op open vuur, stoven, sudderen, vissen, paddenstoelen zoeken, vlierbloesem plukken én bakken. Van smushi tot smörrebröd, van kanelbullar tot kladdkaka. Vanaf nu geen dag meer zonder fika en nooit meer een winter zonder hygge.
Yvon: 'Ik denk weleens dat mijn heel verre voorouder eigenlijk een ruige Viking was, of tenminste een klein vrouwtje dat al die lange wintermaanden voor een vuurtje zat te breien en de hele dag koekjes bakte. Hoe kan ik anders verklaren dat ik zo gelukkig word van het noorden?'

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers werd bekend als gezicht van 'Het Klokhuis'. Ze presenteert diverse tv-programma's waaronder natuurlijk 'Boer zoekt vrouw'. Daarnaast schreef ze columns voor Margriet en VIVA en heeft ze de kinderboekenserie 'Ties & Trijntje' geschreven. Ook is ze al meer dan 12 jaar actief als ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds, waarvoor ze het kookboek Spaghetti op het plafond heeft uitgebracht.
 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...