FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
1 februari - Fred (Den Haag)

Yvonne Keuls

Yvonne Keuls
Yvonne Keuls en Max Douw
Boekpresentatie
Zaterdag 1 februari 2020 13:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zaterdag 1 februari zijn Yvonne Keuls en Max Douw om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zullen hun boek Ik heb je lief presenteren door een stukje uit hun theatervoorstelling te spelen. Yvonne Keuls zal voorlezen en Max Douw zal dit begeleiden met liedjes op zijn piano. Aansluitend zullen zij signeren. 

Ik heb je lief
Ik heb je lief van Yvonne Keuls en Max Douw bevat zeven ‘straatverhalen’ over personen die Yvonne Keuls zwervend door haar stad heeft ontmoet: Hagenaars en Hagenezen die zij liefheeft.

In Max Douw heeft Yvonne Keuls een partner in crime gevonden. Hij is kleinkunstenaar en muzikant en bezit een grote dosis humor. Max heeft poëtische, fijnzinnige liedjes bij Yvonnes verhalen gemaakt. Samen traden Yvonne Keuls en Max Douw op met hun voorstellingen Bericht van twee niet-gekke dames en Den Haag, mijn lief. Ik heb je lief van Yvonne Keuls en Max Douw bevat prachtige verhalen met veel humor, een tikkeltje weemoed en nostalgie én een blik op de toekomst…

Yvonne Keuls
Yvonne Keuls (1931) is geboren in Nederlands-Indië. Op jonge leeftijd verhuisde zij naar Nederland. Keuls is al meer dan veertig jaar een veel gelezen en geprezen auteur, zo zijn haar eerdere boeken uitgegroeid tot klassiekers in de Nederlandse literatuur. In 2012 ontving ze de Haagse Cultuurprijs.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...