FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
18 februari

Yvonne Keuls

Yvonne Keuls
Yvonne Keuls
Interview door Arjan Peters
Zondag 18 februari 2018 13:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden
Zondag 18 februari 2018 is Yvonne Keuls om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred. Zij wordt naar aanleiding van haar nieuwe boek Zoals ik jou ken, ken jij mij geïnterviewd door Arjan Peters.

Zoals ik jou ken, ken jij mij
In haar nieuwe boek beschrijft Keuls haar jarenlange vriendschap met Hella Haasse. Deze diepe vriendschap heeft veel impact gehad op de levens van beide auteurs. Het ontroerende boek beperkt zich niet alleen tot een intensieve beschrijving van een hechte vriendschap. Het laat ook de groeiende emancipatie in het televisielandschap zien en biedt een kijkje in de literaire wereld van de jaren '60 en '70. Arjan Peters gaat met haar in gesprek, aansluitend zal Keuls signeren.

Yvonne Keuls
Keuls (1931) is geboren in Nederlands-Indië. Op jonge leeftijd verhuisde zij naar Nederland. Haar eerdere boeken zijn uitgegroeid tot klassiekers in de Nederlandse literatuur. In de jaren '70 was zij te gast in meerdere televisieprogramma's van onder andere NCRV.

Arjan Peters
Peters (1963) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan aan de universiteit van Amsterdam. Op dit moment is hij redacteur bij de Volkskrant waar hij onder meer boeken recenseert.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...