FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
31 maart - Fred (Den Haag)

Yvonne Keuls

Interview Yvonne Keuls
Zondag 31 maart 2019 13:00 uur
Paagman vestiging Fred
Frederik Hendriklaan 217, Den Haag
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 31 maart is Yvonne Keuls om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Zij zal geïnterviewd worden over haar oeuvre en aansluitend zal zij signeren.

Yvonne Keuls
Yvonne Keuls (1931) is geboren in Nederlands-Indië. Op jonge leeftijd verhuisde zij naar Nederland. Haar eerdere boeken zijn uitgegroeid tot klassiekers in de Nederlandse literatuur. In de jaren '70 was zij te gast in meerdere televisieprogramma's van onder andere NCRV. 

Boekenweek
Van 23 tot en met 31 maart is het weer Boekenweek! Dit jaar is het thema ‘De moeder, de vrouw', ontleend aan het gelijknamige gedicht van Martinus Nijhoff. De Boekenweek viert het boek, en in 2019 vieren we boeken over moederschap in het bijzonder. Iedereen heeft een moeder, hartverwarmend en zorgzaam, streng of afwezig. Fictie en non fictie brachten vele markante moeders voort: via dochters en zonen die schrijven over hun moeder, moeders die schrijven over het moederschap. Jas van belofte van Jan Siebelink is dit jaar het Boekenweekgeschenk en Murat Isik heeft het Boekenweekessay van 2019, Mijn moeders strijd, geschreven.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Yvonne Keuls
*
*
*
*
*
Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).
Lees de voorwaarden
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...