FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
28 november - Fred (Den Haag)

Yvonne Keuls

Yvonne Keuls
Yvonne Keuls
Boekpresentatie
Zondag 28 november 2021 13:00 uur en 15:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar

>>> KIJK HIER DE LIVE OPNAME VAN DE BOEKPRESENTATIE TERUG <<<

Op zondag 28 november is Yvonne Keuls om 13:00 uur  en 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal haar nieuwe boek Gemmetje Victoria presenteren en geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen. Aansluitend zal zij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Aanmelden
De boekpresentatie van Yvonne Keuls is gratis toegankelijk. Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Kunt u niet komen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar!

Om geplaceerde evenementen bij te wonen, vragen wij u om uw coronatoegangsbewijs te laten zien. Als u in de winkel komt voor een evenement, dan scannen we op de locatie van het evenement uw CoronaCheck app voordat u plaats kunt nemen.

Gemmetje Victoria
Yvonne Keuls viert haar negentigste verjaardag met een meesterlijke nieuwe roman: Gemmetje Victoria.

Er moest nog een belangrijk verhaal verteld worden: het hartverscheurende verhaal van Gemmetje Victoria. Yvonne Keuls leerde Gemmetje kennen in het opvanghuis waar ze vrijwilligerswerk verrichtte en Gemmetje schreeuwend binnenkwam. ‘Vergezeld door een stapel rapporten die haar leven met een paar woorden afdeden. Zo krijg je ook een kind. Vaak ook schreeuwend, zonder rapporten erbij, zonder commentaar, maar met hoop op een toekomst.’ Yvonne Keuls ontfermde zich over haar, zorgde voor haar, was er voor Gemmetje tot aan haar dood toe.

Met veel humor beschrijft Keuls hoe Gemmetje werd omringd door mensen die haar liefhadden om wie ze was en om wie ze had kunnen worden.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! En hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 28 november uitgeleverd worden. Yvonne Keuls zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...