FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
21 mei - vestiging FRED

Zaken/vrouw

Zaken/vrouw
Zaken/vrouw
Boekpresentatie en signeren
Donderdag 21 mei 19:00 uur
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden
Donderdag 21 mei om 19:00 uur wordt het boek Zaken/vrouw, geschreven door Pierre Spaninks en Mirjam van der Linden, gepresenteerd bij Paagman vestiging Fred.

Zaken/Vrouw
Zakenvrouw van het Jaar word je niet zomaar. Om voorgedragen te worden voor de Prix Veuve Clicquot moet je visie hebben, uitblinken in leidinggevende capaciteiten, dynamisch en innovatief zijn, persoonlijkheid hebben en maatschappelijk betrokken zijn. Ruim dertig Nederlandse vrouwen mogen sinds 1981 deze eervolle titel dragen.
Al die zakenvrouwen hebben een boeiend verhaal. Over waar zij vandaan komen, over wat hen beweegt, over het bedrijf dat zij hebben opgebouwd, over het combineren van zaken en privé, over hun successen, over hun tegenslagen, en over de lessen die zij hebben geleerd. Uit elk portret haal je verrassende inzichten. En er is een ijzersterke gezamenlijke boodschap: 'Waar een wil is, is een weg.'
In Zaken/Vrouw worden achtentwintig van die unieke verhalen voor het eerst bij elkaar gebracht. Samen laten ze het andere, vrouwelijke gezicht zien van ondernemend Nederland.  Inspirerende portretten van toonaangevende vrouwelijke ondernemers en bestuurders. Fascinerende kijk op geschiedenis en toekomst van het Nederlandse zakenleven. Met een speciale aanbeveling van Hans Biesheuvel van ONL voor ondernemers.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...