FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 21:00 uur
TIP: Voeg een artikel toe voor gratis verzending, bijvoorbeeld

Paagman organiseert met regelmaat diverse evenementen en optredens door auteurs en artiesten. Deze evenementen zijn openbaar en gratis toegankelijk voor iedereen. Speciaal voor onze Paagman Privilege-leden, bieden we de mogelijkheid om aanspraak te maken op een gegarandeerde zitplaats tijdens deze evenementen. Zo kun je vanaf de eerste rang genieten van alle evenementen die Paagman organiseert. Meld je hier gratis aan voor een Paagman Privilege-lidmaatschap!

 

Hoe werkt het?
1. De gegarandeerde zitplaats is exclusief beschikbaar voor Paagman Privilege-leden met minimaal level Silver.
2. Door in te loggen op Paagman.nl, kun je direct zien welk level je hebt en worden je gegevens automatisch ingevuld bij de aanmeldformulieren voor de evenementen waar je bij aanwezig wilt zijn.
3. Indien voor een bepaald evenement gegarandeerde zitplaatsen worden aangeboden, staat dit expliciet onder aan het aanmeldformulier vermeld.
4. Na verwerking van jouw aanmelding, ontvang je een bevestiging per e-mail waarin jouw gegarandeerde zitplaats expliciet wordt bevestigd. Dit is o.a. te zien aan de onderwerpregel van de e-mail "Hartelijk dank voor uw zitplaatsreservering!"
5. Tot 10 minuten voor aanvang van het evenement houden we jouw zitplaats beschikbaar en begeleiden onze medewerkers jou naar je plek bij aankomst. Daarna wordt jouw zitplaats vrijgegeven en houden we deze niet langer voor je vast.

Daarnaast geldt het volgende:
• Het aantal gegarandeerde zitplaatsen is beperkt: reserveringen worden aangenomen en behandeld op volgorde van aanmelding.
• Jouw zitplaats is pas gereserveerd wanneer dit als zodanig aan jou is bevestigd door Paagman per e-mail of sms.
• Maximaal 4 zitplaatsen per Paagman Privilege-lid.

Terug naar overzicht

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...