FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur

Zomerlezen

De zomerperiode is hét moment om te lezen: op het strand, terras, of gewoon thuis. Even helemaal niets anders dan jij en je boek. Laat deze zomer de ijskoude rillingen over je rug lopen met superspannende thrillers, of gebruik de zomer als moment om aan jezelf te werken of nieuwe dingen te leren. Of reis naar andere werelden vanuit de ligstoel in de tuin. Paagman heeft de heel veel heerlijke zomerboeken voor de hele familie en iedere vakantie voor u op een rijtje gezet.

De Talisman van Dominique Lap

Rectificatie: Per abuis is de verkeerde tekst bij het boek De Talisman van Dominique Lap terecht gekomen. De juiste tekst moet zijn: Een sexy en superromantische read die je in één keer uitleest! De Talisman, het debuut van Dominique Lap is een spannende mix van romantiek, avontuur en geschiedenis.

Britt is een drieëndertigjarige jarige single met een kinderwens. Haar bedrijf staat al jaren op nummer één, maar het gaat steeds slechter. Ze verliest klant na klant, drinkt te veel en is obsessief bezig met rockster Mr. X. Dan krijgt ze door de knappe Milo de kans van haar leven: werken voor Mr. X himself. Als haar obsessie en echte leven door elkaar beginnen te lopen moet ze een keuze maken... voordat ze twee droommannen laat lopen. Een heerlijke sexy summer read van Nederlandse bodem ie liefhebbers van romantiek en avontuur zeker zal bekoren.

Tips Zomerleeskrant bij Paagman.nl

2 ARTIKELEN
Hide filter Auteur
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...